Anleggsparti 2019

Anleggsparti. Praktisk trening for jaktprøver.

Fuglehundgruppa i ØSJFF setter opp et anleggsparti lørdag den 24. august under Bygdinprøva 2019. Dette er en fin anledning for deg som vurderer å delta på jaktprøve med fuglehund. Passer godt for alle som ikke har deltatt på jaktprøve før og som ønsker å få vite hva det vil innebære å starte på jaktprøve. Anleggspartiet vil ha egen instruktør med god erfaring og som vil følge partiet gjennom dagen. Dette vil være en god introduksjon til fuglehundprøve og er et lavterskel tilbud og vil være å regne som et minikurs i hvordan en fuglehundprøve foregår.

«Dette er veldig nyttig læring for en som vurderer å starte på prøver»

Påmelding på hjemmesiden:  http://www.bygdinprova.no/kontaktinformasjon/ eller til dbruflot@gmail.com. Det koster kr. 200,- pr hund.  Betaling på Vipps. Minimum 5 deltagere. For spørsmål ring 95873757.

Anleggspartiet vil også ha opprop/oppmøte på Bygdin fjellhotell kl 08:00 på prøvedag.

Be the first to comment

Leave a Reply