Nytt hovedkvarter 2018 !

Vi tar Bygdinprøva tilbake til røttene i 2018 . Hovedkvarteret blir på Bygdin Fjellhotell, hvor prøva opprinnelig hadde sitt hovedkvarter. Det vil også bli arrangert jegermiddag lørdag kveld på Bygdin.  Bygdin fjellhotell ligger fint til i enden av vannet Bygdin i ordentlig høyfjell. Når du tar turen dit vil du skjønne hvorfor vi har valgt å gjøre dette. Dette er hotell med sjarm og tradisjon. Vi synes det er flott at vertskapet ønsker å samarbeide med oss og vi gleder oss til Bygdinprøva 2018.

Vi har holdt av rom til sekretariat og dommere, og det er noen rom ledige til andre deltakere. De som ønsker å overnatte her må skynde seg.  Pris rom m/frokost kr 775,- Ring booking .+47 61 34 14 00 Ref : Bygdinprøva.

For de som ikke får plass på Bygdin, så er det gode alternativ på Beitostølen og vil vi sette opp minibuss tur/retur Beitostølen for Jegermiddag.  Bestem dere alt nå for å bli med !

Jegermiddag lørdag 25/8  :

Meny: forrett : lakserose (grava laks med reker, rømme, rogn)

hovedrett: viltgryte med rotmos og grønn salat

fruktsalat med vaniljeis/honningsorbet

Bygdinprøvepris : 350,-   Påmelding på jegermiddag gjøres via kontaktskjema på vår nettside.

Be the first to comment

Leave a Reply